Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Gå-hjem-møder i fuld gang

Serien af gå-hjem-møder i Bedre Bundlinje 3.0 er nu skudt i gang, og de første virksomheder er allerede ved at arrangere deres individuelle dagsforløb med konsulenter fra Dansk Byggeri og 3F.

Efter et veloverstået gå-hjem-møde i Region Sjælland er mange virksomheder nu nået til dagsforløbet Fokus på forbedringer. Gennem dagsforløbet håber virksomhederne at kunne optimere deres daglige arbejdsgange ved f.eks. at minimere tidsspild eller at forbedre kommunikationen mellem ledelsen og de ansatte.

Det næste gå-hjem-møde finder sted i region Østjylland den 23. november og Almut Kaiser, der er chefkonsulent i Kursus & Udvikling ved Dansk Byggeri håber at se rigtig mange virksomheder.

- I Bedre Bundlinje har vi skabt et forløb, som kan komme virksomheder til gode på tværs af branchen, og derfor håber vi, at rigtig mange vil tage godt imod invitationen, fortæller hun.

Og at dømme ud fra deltagerlisterne for det næste års gå-hjem-møder, så er rigtig mange virksomheder allerede klar til at tage del i Bedre Bundlinje 3.0. Især gå-hjem-mødet i København d. 21. januar 2016 har mange tilmeldte, og det glæder Almut Kaiser.

- Det er dejligt, at så mange virksomheder har lyst til at deltage i Bedre Bundlinje, og vi håber, at stadig flere kommer til, siger hun.

Læs mere om gå-hjem-møderne i Bedre Bundlinje 3.0 her