Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Syv nordjyske virksomheder var på dagsforløb i oktober

Kommunikation, samarbejde, oprydning og logistik var nogle af de nøgleord der gik igen, da dagsforløbet "Fokus på forbedringer" blev sat i gang i Nordjylland.

Syv nordjyske virksomheder har i oktober deltaget på Bedre Bundlinjes dagsforløb kaldet Fokus på forbedringer, og selvom forløbet var det samme, så var dagenes temaer helt forskellige.

I forløbet samarbejder medarbejdere og ledere om at finde små og store irritationsmomenter eller ting som undrer dem i deres daglige arbejdsgange.

Flere virksomheder arbejdede for eksempel med den daglige kommunikation mellem ledelsen og medarbejderne, mens andre søgte at optimere kommunikationen med kunderne. Nogle fokuserede på mere praktiske områder som oprydning og logistik, men ens for dem alle var, at forløbet hjalp dem til at finde det, der kunne være med til at give dem et bedre flow i byggeprocessen.

Efter dagsforløbene er virksomhederne inviteret til to netværksmøder, hvor de kan sparre med hinanden og dele deres erfaringer. Herudover vil der også være konsulenter til stede, som kan hjælpe dem med at fastholde og videreføre den udvikling, der allerede er sat i gang.