Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Bedre Bundlinje har øget indtjeningen

På bare én dag har ledelse og medarbejdere fra en række virksomheder sat håndgribelige forbedringer i gang for at skabe en bedre bundlinje. Det har givet målbare resultater.

Bedre Bundlinje 3.0 dagsforløbet er skræddersyet til byggeriets virksomheder og designet til at give målbare resultater. Konceptet baserer sig på erfaringer fra Bedre Bundlinje 1.0 og 2.0 og har til formål at hjælpe medarbejdere og ledere med i fællesskab at finde brugbare løsninger, som er til gavn for alle i virksomheden.

Indtil nu har godt 40 virksomheder været igennem et dagsforløb, som arbejder med de udfordringer, den enkelte virksomhed slås med i hverdagen.

Blandt de deltagende virksomheder er Nordjysk Grundvandssænkning.

- På Bedre Bundlinje dagsforløbet arbejdede vi med optimering af lager og plads. Vi spottede hurtigt store forbedringer, som vi er ved at implementere. Fremadrettet kommer vi til at spare en årsløn, fortæller Christian Andreasen.

Også hos virksomheden Tømrermester A/S Mads Stadsgaard har man oplevet et positivt udbytte af dagsforløbet.

- Efter Bedre Bundlinje dagsforløbet kan jeg se, at vi tjener 5-10 % mere på vores sager. Det gør vi ved at inddrage medarbejderne og løbende bruge forbedringsmetoden, fortæller direktør og tømrermester Mads Stadsgaard.