Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Også CH Byg gennemfører dagsforløb

I Borup på Sjælland blev murerskeen lagt på hylden for en dag, da 15 mand fra murerfirmaet CH Byg indgik i dagsforløbet ”Fokus på forbedringer”. Bevæbnede med iPads gennemgik de i grupper deres daglige arbejdsgange for at finde og løse de problemer, der kan besværliggøre hverdagen.

Flere end ti virksomheder har i efteråret forbedret deres arbejdsgange med dagsforløbet "Fokus på forbedringer", og i november kom turen til CH Byg, der havde meldt sig til projektet på baggrund af en anbefaling.

-Vi deltager ofte, når der er tilbud af den her karakter, og denne gang havde vi hørt om Bedre Bundlinje fra en kollega, så det var helt naturligt for os at være med, forklarer direktør Christina Wiemann.

Dagsforløbet blev gennemført under ledelse af de to konsulenter Rasmus Skovgaard og Michael Dalsgaard, der kommer fra henholdsvis Dansk Byggeri og 3F, og netop det samarbejde var noget, som tiltalte Christina Wiemann ved projektet.

-Det bedste ved dagen var, at det var meget konkret, og det viste, at den enkelte medarbejder hurtigt kan ændre noget. Det er også et plus, at 3F er med i projektet. Det er nemlig med til at motivere svendene, at Bedre Bundlinje ikke kun handler om, at mester skal tjene flere penge, siger hun.

På dagsforløbet blev de femten deltagere bedt om at gennemgå deres gårdsplads, lager og værksted for forhindringer, der komplicerer eller forsinker det daglige arbejde.

-Det er ikke nok med diagnoser på dagsforløbet. Det er vigtigt, at medarbejderne også kommer med løsninger, understreger konsulent Rasmus Skovgaard.

Inddragelse og løsningsforslag var også nøgleord under dagsforløbet i Borup, og det var tydeligt, at medarbejdernes interesse i projektet steg støt i løbet af dagen. Undervejs fik virksomheden udleveret en række skemaer og foldere, som de kunne bruge til et videre udviklingsforløb, og det gav både medarbejderne og direktøren større gåpåmod. Christina Wiemann forventer nu, at dagsforløbet kun var startskuddet på et længerevarende forløb i Bedre Bundlinje-regi.