Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

- Vi skal vinde på planlægning

Aabybro Entreprenørforretning er en af de virksomheder, der lige nu gennemgår et længerevarende udviklingsforløb i samarbejde med Bedre Bundlinjes konsulenter, og direktør Brian Østergaard Barslev har stærkt fokus på at skabe forandringer gennem bedre samarbejde og optimal planlægning.

Interessen for Bedre Bundlinje opstod for Aabybro Entreprenørforretning, da de deltog ved et gå-hjem-møde i Nordjylland. Efter mødet besluttede virksomheden sig for at tilmelde sig det gratis dagsforløb ”Fokus på forbedringer”, og her fandt virksomhedens medarbejdere og ledere en række områder, de gerne ville arbejde videre med. Derfor er de i dag i fuld gang med det længerevarende udviklingsforløb.

Forløbet blev skudt i gang med en afklaring, og de er nu klar til at arbejde på at skabe bedre samarbejde og en mere ideel planlægningsproces. Brian Østergaard Barslev ser frem til forløbet, og har allerede bud på, hvordan de hurtigt kan komme til at se resultater:

-Vi ønsker at flere af de ansatte kommer gennem dagsforløbet Fokus på forbedringer. Så tror vi nemlig, at flere vil tage mere ansvar i deres opgaver og samarbejder. Vi har det nok lidt med at finde fejl, og så spiller vi ikke hinanden gode.

Udover at skabe et bedre samarbejde internt i virksomheden gennem leder- og medarbejderudvikling, så ser Bedre Bundlinjes konsulenter også et forbedringspotentiale indenfor virksomhedens management, styring og strategiprocesser. Derfor har virksomheden for nylig ansat en medarbejder, der skal arbejde med at optimere brugen af både økonomi- og IT-systemer. Brian Østergaard Barslev ser også her potentialet for udvikling, og tror på, at bedre planlægning er vejen frem.

-Det kan være svært at tiltrække og fastholde de dygtige medarbejdere, særligt rørlæggere. Her vil vi gerne være den attraktive virksomhed, og det er blandt andet på planlægning, vi skal vinde, siger han afsluttende.

Læs mere om dagsforløbet Fokus på forbedringer her