Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Deltag i et dagsforløb

Ny viden, sparring og et bedre arbejdsmiljø? Med et dagsforløb som Fokus på forbedringer kan du være med til at skabe forbedringer i din virksomhed.

Dansk Byggeri og 3F tilbyder din virksomhed et dagsforløb, der sætter fokus på de konkrete udfordringer, som I står over for i hverdagen. Det kan være alt fra kommunikation og planlægning, til arbejdsgange og administrative procedurer.

Formålet er, at medarbejdere og ledere i fællesskab finder frem til brugbare løsninger, som er til gavn for alle i virksomheden.

Download faktaark om Bedre Bundlinje 3.0
Gennem simple værktøjer hjælper konsulenterne jer med at klarlægge, hvor I er, hvor I gerne vil hen og hvordan. Ved at diskutere og tage afsæt i disse spørgsmål, arbejder I jer frem til fælles mål og forslag til forbedringer på byggepladsen og i virksomheden.

Når dagen er omme er målet, at både ledere og medarbejdere har skabt resultater her og nu, som optimerer arbejdsprocesserne for alle.

Konsulenterne medbringer desuden materiale, som virksomheden kan bruge til den videre implementering.

OBS: Sidste chance for at bestille et dagsforløb er den 28. marts 2018!Tilmelding

Send en mail med jeres virksomhedsnavn, antal ansatte og kontaktoplysninger til enten Dansk Byggeri eller 3F, og I vil blive ringet op:

- Lone Borup, lbo@danskbyggeri.dk, tlf. 20 25 16 65

- Ask Hesselager, ash@danskbyggeri.dk, tlf. 30 34 59 45 

- Michael Dalsgaard, michael.dalsgaard@3f.dk, tlf. 20 71 97 09

I er også velkomne til at skrive eller ringe, hvis I har spørgsmål eller ønsker mere information.