Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

It-implementering

Med it kan du optimere arbejdsgange og gøre tingene smartere. Her kan du læse fortællinger fra virksomheder, som har arbejdet med it på forskellige måder og fået succes.

Stengel Anlæg: It-systemer optimerer byggesager
Det har i høj grad været mulighederne for at anvende og integrere it-systemer i byggesagerne, der har ført til bedre kommunikation, færre fejl og større kundetilfredshed i Stengel Anlæg A/S. Udgangspunktet var en videnkupon. (Tilskud fra Uddannelses- og Forskningsministeriet, nu en del af programmet InnoBooster.)
Læs historien: It-systemer optimere byggesager
Styr på bilerne med gps
Maler-, murer- og tømrerfirmaet Jørn Johansen A/S har fået styr på virksomhedens biler, og på den måde minimeret spildtiden med 20-35 %
Læs historien: Styr på bilerne med gps
It-løsninger øger indtjeningen
Schleidt A/S er en lille virksomhed med lange traditioner. Alligevel er virksomheden gået forrest i anvendelsen af it i styringen af byggesagerne. Det gør det lettere at styre projekterne og dokumentere arbejdet overfor kunderne – begge dele noget der kan mærkes direkte på bundlinjen.
Læs historien: It-løsninger øger indtjeningen
Digitale mangellister halverer tidsforbruget

Firmaet B. Nygaard Sørensen A/S gjorde forsøget med at arbejde med digitale mangellister, hvor fejl og mangler blev registreret elektronisk på en bærbar computer. Det resulterede i, at registreringen af fejl og mangler nu bliver gjort på den halve tid, fordi det simpelthen er blevet lettere, og med færre fejl i selve registreringen.
Læs historien: Digitale mangellister halverer tidsforbruget
Spar tid med smartphones
Entreprenørfirmaet Østergaard A/S bruger smartphones til at forbedre arbejdsprocesser gennem hurtigere information og aftaler.
Læs historien: Spar tid med smartphones