Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Kulturændring i virksomheden

Interne forandringer i virksomheden kan være med til at forbedre arbejdsmiljøet og styrke kommunikationen og samarbejdet på tværs af faggrupper. Du kan læse, hvordan andre virksomheder har arbejdet med at skabe forandringer i virksomhedens kultur.

Uddannelse har skabt ny virksomhedskultur
Fire kursusdage med fokus på kommunikation og LEAN har været med til at løfte Brdr. Andersen frem mod en fælles forståelse af, hvad der kan gøre virksomheden mere effektiv. På et AMU-kursus blev der blandt andet gennemført profilanalyser af samtlige medarbejdere, så de fik en bedre forståelse for hinandens forskelligheder
Læs historien: Uddannelse har skabt ny virksomhedskultur


Målrettet kommunikation styrker virksomheden
Fokus hos Egon Olsen & Søn A/S har været at forbedre kommunikationen fra konduktør til svend, da den indledende Bedre Bundlinje 2.0-analyse viste, at det var den mest direkte vej til en bedre effektivitet. I Bedre Bundlinje 2.0 arbejdede virksomheden derfor med at forbedre kommunikation og informationsniveauet i virksomheden, hvilket blandt andet har ført til færre reklamationer.
Læs historien: Målrettet kommunikation styrker virksomheden


Fortsat vækst med LEAN-drejebog

Vækst, innovation og organisatoriske forandringer har præget Kentto igennem alle virksomhedens leveår. I forbindelse med Bedre Bundlinje 2.0 har medarbejderne fået et væsentligt større ansvar, og i projektperioden er kommunikationen og arbejdsgangene forbedret.
Læs historien: Fortsat vækst med LEAN-drejebog 


Lean – en ny tankegang der giver bedre bundlinje

PL Entreprise A/S har brugt lean til at få styr på materieludlejningen. Nu har de lyst til at tage fat på de større opgaver.
Læs historien: Lean - en ny tankegang 


Bred inddragelse i strategi og salg viste vejen ud af krisen

Lund & Staun har demonstreret høj vækst gennem stærke kunderelationer og høj inddragelse af medarbejderne. Krisen er blevet brugt til at udvikle virksomhedens strategi og arbejde systematisk med at forbedre det interne og eksterne samarbejde gennem stillingsbeskrivelser og personlighedsprofiler.
Læs historien: Bred inddragelse viste vejen


Empowerment er godt for både virksomhed og medarbejdere

I virksomheden VAM har arbejdet med Empowerment givet medarbejderne større evne og vilje til at tage ansvar for deres eget arbejde og for virksomheden som helhed. På den måde har VAM opnået højere kvalitet, mindre spildtid, større engagement hos medarbejderne og højere kundetilfredshed.
Læs historien: Empowerment er godt 


Fælles administration giver tid til kundepleje

Fælles administrative funktioner for de lokale afdelinger gør det muligt at købe billigt ind og holde de administrative omkostninger på et minimum. Samtidig kan de lokale mestre koncentrere sig om at få kunder i butikken og levere god service, der kombinerer det bedste fra håndværk og butik.
Læs historien: Fælles administration giver kundepleje 


Professionel bestyrelse som vej til øget vækst
Tømrerfirmaet Skou Gruppen A/S sætter ambitiøse mål og når dem. En professionel bestyrelse har været med til at formulere mål for omsætning,
gældsætning, soliditet og overskudsgrad, hvilket gør det let at tage beslutningerne i dagligdagen.
Læs historien: Professionel bestyrelse som vej til øget vækst