Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Planlægning på byggepladsen

Her kan du læse om værktøjer, som gør medarbejderne på pladsen bedre til at koordinere, undgå forhindringer, spild, fejl og rod, samt at følge op på det aftalte.

LEAN-værktøj har skabt resultater
Jens Jensen Murer og Entreprenør A/S har skabt en langt større medarbejderinvolvering og -indflydelse. Værktøjet til at nå dertil har været en effektiv videnpilot og værktøjet Last Planner System (LPS).
Læs historien: LEAN-værktøj har skabt resultater
LEAN - vejen til bedre bundlinje
Georg Berg har i praksis dokumenteret, hvordan arbejdet med Bedre Bundlinje 2.0 og LEAN har skabt øget indtjening i virksomheden og givet flere kroner 
i timen til medarbejderne på en konkret byggesag i Kalundborg. Redskabet til at nå målet var et fokus på nedbringelse af spildtid.
Læs historien: LEAN - vejen til bedre bundlinje
Ny tankegang skaber forbedringer
Selv i en veldrevet virksomhed som Troels Jørgensen A/S kan det lade sig gøre at optimere og effektivisere. God konsulentbistand, LEAN og systematik omkring møderne har skabt gode resultater for Troels Jørgensen på en konkret byggesag.
Læs historien: Ny tankegang skaber forbedringer
Kommunikation mellem faggrupper er vejen til færre fejl og mangler
Tømrerfirmaet Egil Rasmussen A/S tager kommunikationen alvorligt. Med inspiration fra et tidligere projekt har de netop afsluttet et boligrenoveringsprojekt, hvor der blev sat fokus på kommunikationen mellem de forskellige faggrupper. Fejlprocenten kom helt ned på 0,6 % - gennemsnitligt er fejlprocenten imellem 4 og 10 % af den samlede entreprise. I dette tilfælde ville det værste scenarie have været en udgift til fejl og mangler på 4 mio. kr. I stedet blev udgiften 240.000 kr.
Læs historien: Kommunikation mellem faggrupper
En ryddelig byggeplads betaler sig
Noget så enkelt som bedre oprydning, affaldssortering og fokus på ikke at stille materialer og affald der, hvor andre skal arbejde, har skabt mindre mængder affald, større arbejdsglæde og højere effektivitet i håndværkerfirmaet Jakon A/S. Rod koster kassen – ryd op på pladsen!
Læs historien: En ryddelig byggeplads betaler sig