Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Medarbejderne er vigtige for Bedre Bundlinje

Måske går du til daglig og taler med dine kollegaer om, at noget kan gøres bedre på arbejdspladsen. Med Bedre Bundlinje får du mulighed for at sætte handling bag ordene.

På denne side kan du som medarbejder læse, hvad du får ud af at arbejde med 'Fokus på forbedringer', som er metoden bag Bedre Bundlinje.

Hvorfor skal du arbejde med 'Fokus på forbedringer'?
Når du hører ordene bedre bundlinje tænker du måske, at det primært handler om, at virksomheden skal skabe en bedre bundlinje. Det kan dog handle om meget mere, som også kommer dig som medarbejder til gode.

Bedre planlægning, mindre spildtid, mere medarbejderinvolvering og bedre kommunikation er alle områder, som giver flere penge til både virksomheden og medarbejderen. Men det giver også større arbejdsglæde, bedre arbejdsmiljø og samarbejde, som kan mærkes på byggepladsen.

- Hvis der er sorte tal på bundlinjen i en virksomhed, så bliver løn og arbejdsvilkår også bedre, forklarer formand Søren Folkersen, Bygningsarbejdernes fagforening i 3F.

Som medarbejder kan du være med til at skabe forbedringer på din arbejdsplads. Det er dig, som står med de daglige udfordringer på byggepladsen, og derfor har du også vigtig og brugbar viden i forhold til at skabe løsninger, der er til fælles gavn for alle.

Det kan betale sig
Bedre Bundlinje handler om, at ledere og medarbejdere i fællesskab skaber en bedre arbejdsplads med bedre bundlinje for alle. Det er op til jer selv, hvad der skal tages udgangspunkt i.

- Det er rigtig godt, fordi du som medarbejder bliver involveret og får mere ansvar. Det styrker engagementet og motivationen til at deltage, og det skaber rammerne for en bedre dialog blandt ledere og medarbejdere, fortæller Søren Folkersen.

Erfaringer fra projektet viser også, at en direkte involvering af byggeledelsen og sjakket skaber resultater og motiverer til at styrke samarbejdet og den tværfaglige kommunikation i virksomheden.

 

Klik her for at finde en gratis værktøjspakke, som guider jer igennem metoden 'Fokus på forbedringer'.