Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Fakta om Bedre Bundlinje 3.0

3F og Dansk Byggeri har gennem de seneste år i fællesskab gennemført projektet Bedre Bundlinje. Projektets mål er at give ledelse og medarbejdere værktøjer, motivation og viden til i fællesskab at løfte virksomhedernes produktivitet.

Vejen til bedre bundlinje går via trimmede forretningsgange og højere kompetenceniveauer hos såvel medarbejdere som ledelse.

For at hjælpe virksomhederne i mål arbejder Bedre Bundlinje med at udvikle ledelsens og medarbejdernes evner til at skabe effektive arbejdsgange og motivation til at indgå i et samarbejde.

Samarbejde internt i virksomheden og medarbejdernes motivation er forudsætningen for at opnå resultater. Samarbejdet styrkes  ved eksempelvis at skabe fælles indsigt i akkordsystemet, fælles uddannelse i anvendelse af opmålingsprincipper og styrke kommunikationen på tværs af faglighed og niveauer i organisationen.  Samlet set er målet med Bedre Bundlinje 3.0, at alle parter samarbejder med det formål at skabe en øget produktivitet og dermed sikre en bedre bundlinje i virksomheden.

Download faktaark om bedre Bundlinje 3.0