Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Gratis værktøjer til din virksomhed

Nu kan du og din virksomhed arbejde med metoden fra Bedre Bundlinje via vores gratis værktøjer. Værktøjerne kan hjælpe jer på vej mod bl.a. øget produktivitet, bedre kommunikation, mindre spildtid og meget mere.

Bedre Bundlinje-projektet blev afsluttet i juni 2018, og resultatet af projektet er en stor mængde erfaringer og viden, som er blevet omsat til værktøjer. Værktøjerne er udviklet sådan, at I kan arbejde med dem ude i virksomheden - også uden konsulenthjælp.

Hvordan kommer vi igang?
Når I skal i gang med processen, skal I kunne samle et hold, hvor både medarbejdere og ledelse er repræsenteret. Det er vigtigt, at alles synspunkter, ideer og meninger kan komme frem.

Formålet med jeres indsats er at sætte fokus på forbedringer. Først skal I finde frem til det, der skaber forhindringer for jer i jeres hverdag. Dernæst skal I sætte fælles ind og finde løsninger, der fjerner forhindringer og giver et bedre flow i arbejdet.

Det kan måske virke som en stor mundfuld. Men vi har sørget for at gøre det så enkelt som muligt, og vores værktøjspakke guider jer sikkert igennem hele forløbet.

Hvad får vi ud af det?
Gevinsten for jer afhænger af jeres indsats. Men de virksomheder, der har været igennem et Bedre Bundlinje-forløb, og som har arbejdet med værktøjerne, har bl.a. oplevet øget effektivitet, mindre spildtid, færre fejl og mangler, bedre kommunikation, bedre samarbejde og arbejdsglæde, øget produktivitet og meget mere.

Så det er jer selv, der sætter barren for, hvor højt I vil nå, og hvor godt I vil komme i mål.

Værktøjspakken
Værktøjerne består af tre dele: En instruktionsguide, en samling af skemaer og seks videoer. Skemaerne skal I bruge på jeres tavlemøder.

 • Guide
  En praktisk guide til samarbejde i virksomheden og flow på byggepladsen. 
  Hent guiden her
 • Skemaer
  Guiden er bygget op omkring 5 skemaer, som I skal arbejde med i fællesskab. De fem skemaer kan I printe ud på A3-papir og arbejde med på tavlemøderne.
  Hent skemaerne her
 • Videoer
  Vi har lavet en række små videoer, som binder guiden og skemaerne sammen og klæder jer på til jeres arbejde med 'Fokus på forbedringer'. 
  Se videoerne her

Få konsulenthjælp med BYGEFFEKT.NU

Bestil et målrettet konsulentforløb, der bygger videre på de gode erfaringer og metoder fra Bedre Bundlinje.

Det hjælper jer med at fastholde udviklingen og med at følge op på de forbederinger, I opnår. 

Læs mere om hvordan på BYGEFFEKT.NU